amp templates


Zen Shiatsu massage

Open Dag 7 september 2019
11:00-15:00 Shiatsu massagebehandelingen 20 minuten voor € 7,50


• Heb je last van vermoeidheid
• Hoofdpijn
• Spijsverteringsklachten
• Fysieke klachten
• stemmingswisselingen
• of stress gerelateerde/burn-out klachten? 

Dan kan Zen Shiatsu massage een oplossing bieden!


Wat is Zen Shiatsu? 

Shiatsu is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en is het Japanse woord voor drukpuntmassage. Het doel van deze massage is om de energie in de meridianen in balans te brengen. Stress, beweging, voeding en erfelijke factoren beïnvloeden de energiebalans in het lichaam.

Door met vingerdruk, handen, voeten of knieën op de meridianen te werken, wordt de energie in het lichaam ertoe aangezet om weer in balans te komen. 

Mobirise

Nicolien Brzesowsky

Ik ben Nicolien Brzesowsky (1968), Shiatsu therapeute en (energetisch) coach. In 2006 heb ik de beroepsopleiding Zen Shiatsu in Amsterdam afgerond. Sindsdien volg ik veel bijscholingen, waaronder de jaaropleiding Voedingsleer. Verder geef ik geregeld workshops in lichaamsbewustzijn. Ook heb ik een online magazine over gezond en bewust leven opgezet, www.bodyandmind.amsterdam


Mijn werkwijze

Tijdens mijn behandelingen combineer ik Shiatsu massage met andere energetische technieken en met klankschalen. Daarnaast geef ik voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en Westerse voedingsleer. 


Wil je een afspraak maken?

Voor een afspraak kun je mij bereiken via info@niccom.nl of 06 21 95 06 62 of 020 77 40 715. Een behandeling kost 65 euro en wordt door veel verzekeraars (deels) vergoed vanuit het alternatieve pakket. Voor meer informatie bezoek mijn website: www.zenshiatsumassage.nl

Adres

Cursus- en behandelcentrum
Drops Of Happiness
Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

info@dropsofhappiness.nl
T: 06 - 49 59 69 35