html templates


Voetreflex Opleidingen

De School voor Voetreflexologie is al 30 jaar het opleidingscentrum voor inspirerende, erkende opleidingen  voetreflextherapie. Als voetreflextherapeut stimuleer je de energiedoorstroming in het lichaam. De voetzones staan in direct contact met het hele lichaam. Met de juiste massagetechnieken kan opgehoopte energie weer gaan stromen. Uw cliënten voelen zich energieker, meer in balans. Klachten verminderen of verdwijnen zelfs geheel en dat allemaal op natuurlijke wijze! Kijkt u ernaar uit om uzelf verder te ontwikkelen? Wilt u gaan doen wat u echt leuk vindt? Bekijk ons opleidingsaanbod en vindt de opleiding die bij u past.

Mobirise

Opleiding voetreflexologie

Duur: 2 jaar
Start: 21 januari 2019
Dit is de basisopleiding voetreflexologie. U kunt na de opleiding als voetreflexoloog mensen met uiteenlopende klachten behandelen in uw eigen voetreflexpraktijk.

Mobirise

Opleiding Voetreflextherapie op Hbo-niveau

Duur: 3 jaar (versneld in 2 jaar)
Start: 21 januari 2019
Na deze opleiding bent u voetreflextherapeut op HBO-niveau en kunt u met de medische voetreflextherapie vele klachten behandelen in uw eigen praktijk. Bovendien worden uw behandelingen (gedeeltelijk) vergoed en kunt u worden vrijgesteld van BTW.

Zie www.voetreflexologie.nl voor uitgebreide informatie

Adres

Cursus- en behandelcentrum
Drops Of Happiness
Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

info@dropsofhappiness.nl
T: 06 - 49 59 69 35

Links

Home
Aanbod
Ruimte huren
Contact en info