bootstrap template


Mindful bewegen
Feldenkrais

We leven in een tijd waar we constant geprikkeld worden en waarin het moeilijk is balans te vinden tussen actie en momenten van rust. We staan vooral in de “doe-stand” . Dit maakt ons onrustig, we ervaren ongemak en verlangen er naar meer in overeenstemming te leven met wie we werkelijk zijn.

Een krachtig middel om meer rust te ervaren en balans te vinden, is de Feldenkraismethode.

Door de aandacht te brengen naar ons lichaam en te verkennen hoe we bewegen en ademen, geven we onszelf ruimte om te veranderen.

Liggend of zittend op een mat worden in een rustig tempo kleine bewegingen gemaakt. Daarbij voel je hoe je ligt, onderzoek je hoe je beweegt en door de beweging te variëren geef je jezelf de gelegenheid om nieuwe mogelijkheden te integreren.

We zijn allemaal uniek, en vanuit dat gegeven zijn de lessen opgebouwd. Zélf ontdekken, zélf ervaren maakt dat je je bewust wordt van je gewoontes en juist daarmee creëer je ruimte voor verandering en kun je plezier ervaren en nieuwe energie laten stromen.

Verandering in het lichaam leidt tot een positieve verandering in denken, waarnemen en voelen. En andersom. Feldenkrais is bewust worden door bewegen.

De lessen zijn geschikt voor iedereen , ongeacht leeftijd, ervaring of conditie. Geschikt voor iedereen die de kwaliteit van bewegen en leven wil verhogen.


Start:

Maandagavond 9 september 17:30-19:00 uur en 19:30-21:00 uur. 

Kosten: € 158,00 voor 13 lessen.

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald . Ook is het mogelijk om zonder extra kosten twee keer per week te komen indien er ruimte is.


Info en aanmelden: info@feldenkraislangedijk.nl 06 28 63 85 97

Mobirise

Henriëtte van Bruggen is gecertificeerd Feldenkraispractitioner. (Mind in Motion o.l.v. Larry Goldfarb).

Daarnaast heeft ze een voetreflexopleiding voltooid (diploma ATS) en een healingopleiding afgerond bij “De Rivier”.

Zij heeft veel jaren ervaring in het lesgeven.

Adres

Cursus- en behandelcentrum
Drops Of Happiness
Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

info@dropsofhappiness.nl
T: 06 - 49 59 69 35