free portfolio website templates


Krisnamurti

Zondagmiddag 27 oktober 2019 16:00-18:00 uur

Krishnamurti: DVD en eventuele gedachtenwisseling. 

Iedere relatie met georganiseerde godsdiensten en ideologieën heeft  Krishnamurti steeds afgewezen. Het enige waar het hem omgaat is de mens volkomen, onvoorwaardelijk vrij te maken. In een gesprek scheppen we een lege ruimte waarin we geen doel hebben. We hebben geen agenda of een programma. We praten alleen maar met elkaar en we hebben geen verplichting om iets voor elkaar te krijgen. Niemand hoeft met iets in te stemmen. We luisteren eenvoudig naar alle meningen. En als het erop lijkt dat we niets voor elkaar krijgen, kan ons dat niet schelen, omdat al doende het gesprek ons op een veel diepere laag raakt, juist als we een lege ruimte toestaan. Bohm. 


24 Februari Brockwood: Br82t2
Ons bewustzijn is min of meer hetzelfde als dat van de hele mensheid. Waar je ook heengaat vind je verdriet, angst, onzekerheid, een gevoel van te kort schieten, het najagen van genot en de oneindige pijn van duizenden jaren lang tranen. Moeten we beginnen met onzekerheid om volledige zekerheid, geborgenheid te vinden? 


28 April Saanen: Sa80t7
Als we echt serieus zijn, in de zin van niet aan iets gebonden – nergens bij te horen. 


23 Juni Madras: Ma8586t3
Want wanneer je een persoonlijke verering voor iemand koestert, of iets opblaast tot een zaak van betekenis, tot een God, tot een......al die onzin die in de wereld gaande is. 


Tegemoetkoming: E.4. Ook vertaling en verfrissing. 


Dhr. P. kuiper: 06-24239662

Mevr. E Pulles: 020-6682895

Adres

Cursus- en behandelcentrum
Drops Of Happiness
Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

info@dropsofhappiness.nl
T: 06 - 49 59 69 35